Stort intresse för Örebrocupen Handboll, snart 100 lag anmälda!

Örebrocupen Handboll drar som vanligt in ett stort intresse och återvänder nu efter förra årets succé när vi som en av få cuparrangörer genomförde en Covid-19 anpassad turnering under september 2020.

I mitten av september erbjuder  Örebrocupen Handboll alla lag möjligheten att få spela och tävla i handboll med bästa möjliga förutsättningar, samt förmånligare priser hos våra samarbetspartners. 

Under tidigare år har Örebrocupen Handboll varit en stor höjdpunkt för alla deltagande lag som väckt stor uppmärksamhet. Även i år ser det ut som att det kommer bli en succé då det redan nu kommit in rekordmånga anmälningar, över 65 redan i maj, så vänta inte för länge med att anmäla er till årets bästa uppstartsturnering.

Det gångna året har resulterat i uteblivna matcher och inställda cuper, vilket såklart är tråkigt för landets ungdomar som inte fått chansen att utöva sin sport till fullo. Extra tråkigt har det blivit de senaste veckorna när flera av landets största vår- och sommarturneringar har ställts in, en efter en. I september har vi alla förutsättningar för att Örebrocupen Handboll kommer att kunna spelas med gott om planer och boende runt om i Örebro.    

Vi ses i september!